perjantai 19. heinäkuuta 2013

Lahja – A Gift



Sateella kun ei ole muuta tekemistä, niin aloin siivota käsityölehtikirjahyllyäni. Ja koska koko hylly oli ihan täynnä ja sekaisin, en ollut enää selvillä, mitä lehtiä olin hankkinut. Ja olinpahan tullut hankkineeksi Studios-lehden kevät 2011 numeron kahteen kertaan.


When it was raining and there was nothing else to do I began to arrange my bookshelf where I keep my handicraft magazines. The bookshelf was full of magazines and completely messed up. I didn’t know anymore what magazines I had bought. I found two same issues of Studios spring 2011.



Lehdessä esitellään eri käsityötaiteilijoiden omia työhuoneita ja säilytysratkaisuja.


The magazine is full of studios and storage solutions of different handicraft artists.


Lehti on englanninkielinen.
The magazine is in English.



 Ajattelin ilahduttaa jotakuta lukijaani ja lähettää ylimääräisen lehden minne päin maailmaa tahansa. Jos olet kiinnostunut, laita kommentti tähän postaukseen viimeistään 4.8.2013. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin yksi, arvonnan suorittaa heidän kesken ehdottoman puolueeton ja täysin lukutaidoton kissani, joka tässä jo innokkaasti valmistautuu vaativaan tehtäväänsä.


I thought I could make one of my followers happy and send the extra magazine anywhere in the world. If you are interested, please, put a comment to this post 4th August 2013 at the latest. If there are more than one entry the raffle will be taken care of by my absolutely impartial and completely illiterate cat. As you can see it’s eagerly getting ready for the demanding task.

4 kommenttia:

Tiinatei kirjoitti...

Vaikuttaa mielenkiintoiselta..
Olen kiinnostunut! Eka kommenttini taisi jäädä matkalle, mutta nyt uusi yritys

Kvilttaaja kirjoitti...

Monta kertaa olen mietinyt Studios lehden hankkimista, mutta asia on jäänyt. Niinpä kokeilen nyt onneani, jospa saisin tutustumisnumeron. Tänään vihdoinkin satoi näillä kulmilla - eilisestä ei ollut kastelijaksi. Monin paikoin on jo kellertäviä lehtiä. Luonto kaipasi vettä.

tarja marjeta kirjoitti...

Hei, olisin kiinnostunut Studio-lehdestä, jos saisi vaikkapa vinkkejä sisustukseen ja väreihin. Mukavia heinäkuun päiviä sinulle.

Hannele kirjoitti...

Arvonnat ovat aina kivoja - samoin työhuoneiden sisustusratkaisut!