maanantai 5. marraskuuta 2012

Lisää lankoja – More yarn



… ihan kuin ei muuten olisi jo tarpeeksi niitäkin. Vaan eipä ollut varastossani ihan samanlaisia mitä löysin Kätevä messuilta eilen. Tässä on ihana lanka, jolla on omituinen nimi ”Iltasoitto”???? (Mistä näitä nimiä oikein tulee!) Langassa on 60 % villaa, 20 % silkkiä ja 20 % bambua ja aivan upea kiilto.


I have enough yarn in my stash already but not exactly the same yarn I found in the handicrafts fair yesterday. This yarn is absolutely fabulous with the peculiar name “Evening bell” (???) I wonder who makes up these names! The yarn is made 60 % of wool, 20 % of silk and 20 % of bamboo and it shines gorgeously.

 
Mutta ennen kuin pääsen käsiksi tuohon lankaan, on minulla yksi tilaustyö, johon myös löysin langan messuilta. Lanka on Drops Fabel (eikös faabeli ole joku opettavainen eläintarina?) ja väri kerrassaan uskomaton. Kokeilin jo vähän pitsineuletta.


Before I can lay my hands on that yarn I have a commission to fulfill. I found the yarn for that in the fair too. It’s Drops Fabel and the color is absolutely incredible. I already tried to knit a bit of lace.



Lisäksi ostin jo aiemmin Katia Darling –lankaa (no, tämä nimi on sentään jotenkin ymmärrettävä), jossa on lempiväriäni turkoosia. Ei aavistustakaan, mitä tästä teen, mutta pakko oli ostaa, oli se niin ihanan pehmeän näköinen ja tuntuinen lanka, 60 % merinovillaa, 40 % polyamidia.


Earlier last week I bought Katia Darling –yarn in my favorite color turquoise. I have no idea what to make out of it. I just had to buy it because it looked so beautiful and felt so soft. It has 60 % of merino wool and 40 % polyamide.

2 kommenttia:

Tiinatei kirjoitti...

Ihania värejä!

hannelinen kirjoitti...

Kiitos, niin minustakin. Olen nyt niin neulomisen huumassa, etten malttaisi mitään muuta tehdäkään.