maanantai 10. joulukuuta 2012

Marjaunelmat-huivi – Berry Dreams scarf



Sain tilaustyön tehtyä käsityömessuilta ostamastani Dropsin Fabel –langasta. 
 

Ja eihän se tietysti ihan mennyt kuin Strömsössä. Matikka ei ole parhaita puoliani, ostin tietysti liian vähän lankaa. Mutta onneksi on netti että sain tilattua sitä lisää. 

Siitä oli se hyvä puoli, että sain tietää värin nimen, mikä ei lukenut vyötteessä. Nimi oli kyllä osattu valita ihan nappiin: Berry Dreams eli Marjaunelmat. Neuloin 3,5 numeron puikoilla pitsineuletta 175 cm. 

Tilaaja oli hyvin tyytyväinen.



I managed to finish the shawl I promised to make to a friend of mine. I made it out of the Drops Fabel yarn which I bought at the handicrafts fair but as always I didn’t get enough of yarn. I ordered more yarn from the Internet which was a good thing because I found out the name of the color. It wasn’t written on the label of the yarn. The name was “Berry Dreams” and it describes the color perfectly. I knitted 175 cm of lace with 3,5 needles. The customer was very satisfied.

2 kommenttia:

Tiinatei kirjoitti...

Kyllä on ihanan värinen ja kaunis neulemalli! Ihan huippu! Jos ei olisi huiville jo ottajaa, olisin ehdotellut kauppoja. Sinulla on töissäsi paljon sellaisia värejä, joista itsekin tykkään.

HanneLinen kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Lupasin ystävälleni, että toista samanlaista huivia ei kävele vastaan. Väri on valittu ihan hänelle sopivaksi, mutta pidän siitä toki itselin.