lauantai 6. elokuuta 2011

Ongelma ja sen ratkaisu – A problem and its solution

Tyttärelläni oli ongelma. Ei mikään suuri, mutta kuitenkin silmäänpistävä. Se näkyy tässä kuvassa.

My daughter had a problem. It wasn´t a big one but easy to notice. You can see it in this photo.


Tyttäreni asunnon seinät on maalattu kauniin siniseksi, paitsi patterit ovat vaaleanpunaiset. Kaunis on siis minun mielipiteeni. Asunto on pieni ja toimiva, mutta hän melkein hylkäsi sen sinisten seinien vuoksi. Olen kertonut ennenkin, ettei hän ei ole lainkaan sininen ihminen. Mutta se suuri MUTTA, ikkunalauta oli jätetty alkuperäiseen asuunsa, siis myrkynvihreäksi! Voin melkein pahoin, kun näin sen ensi kerran. Aloin heti suunnitella siihen ikkunalautavaatetta tai tilkkuliinaa tai miksi sitä kutsuisi. Valitsin hyvin neutraaleja beigejä, lohenpunaisia, toffeen ja mudanharmaan värisiä kankaita ja hyvin yksinkertaisen tilkkumallin.

The walls in  my daughter´s apartment are painted with a beautiful sky blue paint except the radiator which is pink. Well, it´s only my opinion that blue is beautiful. Her apartment is small but functional but she almost turned it down because of the sky blue walls. As I have told you before she doesn´t like the blue at all. The big BUT is however that the window sill has been left as it is, poison green! I almost felt sick when I saw it for the first time. I immediately began designing a window sill quilt runner or whatever it´s called. I chose a very neutral beige, salmon pink, toffee and mud grey fabrics and a very simple block.




Ikkunalauta on koko huoneen levyinen, joten työstäkin tuli 3,4 m pitkä ja 18 cm leveä. Ompelin siihen viidet solmiamisnauhat, jotta se pysyisi paikallaan.

The window sill reaches the entire length of the room. Therefore the runner became 3,4 metres long and 18 cm wide. I sewed five pairs of laces to keep it in its place.


Ei kommentteja: