perjantai 16. syyskuuta 2016

Birmingham 2016

Elokuussa kävin Festival of Quilts -näyttelyssä Birminghamissa. Oma työni oli siellä Suomen edustajana Divercity in Europe -näyttelyssä. Siellähän se oli muiden 1600 tilkkutyön keskellä. Olen esitellyt sen TÄÄLLÄ.

In August I visited the Festival of Quilts in Birmingham UK. My quilt represented Finland in the Divercity in Europe -show. You can have a closer look HERE.




Festivaaleilla oli useita eri kilpailuja ja kategorioita. Niiden kaikkien palkitut työt voi katsella täältä hyvin valokuvattuna http://www.thefestivalofquilts.co.uk/the-winning-quilts-2016.  Seuraavaksi näytän ei ehkä niin hyvin valokuvattuna oman top 10 -listani muista kuin palkituista töistä. Kun muita tuomareita ei tässä minun blogissani ole, niin järjestys on ihan mutu-tuntumani mukainen.

All the winners of the competitions can be found here: http://www.thefestivalofquilts.co.uk/the-winning-quilts-2016. I made my own TOP 10 -list for the not-winners.

Ihan aluksi kuten aina kilpailuissa kunniamaininnan saa Janine Poundin työ Namib Desert Road. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis työ, vaikka ei olekaan varsinainen tilkkutyö

First of all I give a honorary award to Janine Pound and Namid Desert Road




10. Yvonne McKee: Florigia. Upeasti koristeltu perinteisellä tekniikalla tehty työ




9. Krista Hennebury: Ice Road. Ihana sininen työ




8. Mitsuko Kinoshita: Zone. Työssä on hauska perspektiivi.


7. Montse Forcadell: A Moment of Relax. Pikkutarkkaa realismia.


6. Peggy Brown: Reflections Reflecting. Akvarellimaisen utuinen tunnelma


5. HyenJoo Shin: Enjoy the Rain. Tyttö näyttää tosiaan nauttivan sateesta.


4. Katrin Schroeder: Diving Bird. Todella sulava sukellus


3. Ina Georgeta Stalescu: Les messagéres. Upea syvyysvaikutelma.


2. Jayne B Gaskins: Embracing the Silver Years. Ihanat hiukset.



1.Marleen Jonkers: Flight of the Bee Eaters. Ei tarvita kuin neliöitä ja tuloksena hieno kolmiulotteinen kuva.


5 kommenttia:

Tilkkureppu kirjoitti...

Sinun työsi kiinnitti myös huomioni siellä, todella upea!, mutta olen ottanut niin huonon kuvan siitä sivuttain, että oikein harmittaa!! Muidenkin suomalaisten töitä oli, mutta kaikkea oli niin paljon, että tälläinen ensikertalainen meni ihan sekaisin paljoudesta:)
Birminghamnissa oli kyllä hienoja töitä ja olet löytänyt top 10-luetteloosi aivan ihania töitä! Osaa en muista nähneenikään, mutta eihän siellä kerinnyt kaikkia töitä katselemaankaan.

HanneLinen kirjoitti...

Minullakin oli olosuhteiden pakosta vain yksi päivä aikaa viettää tuolla näyttelyssä. Siinä tuli ihan ähky, kun yritti nähdä kaiken kerralla, eikä se varmasti onnistunutkaan. Valokuvasin noin 300 työtä, mutta kaikissa näyttelyissä ei saanut kuvata, koska heillä oli myynnissä katalogi näyttelytöistä. En sitten kuvannut, enkä kyllä ostanut katalogiakaan.

Kvilttaaja kirjoitti...

Hienoja poimintoja olit tehnyt Birminghamista. Pinnasin muutaman valitsemasi työn :)

HanneLinen kirjoitti...

Saa pinnata. Kuvat on otettu käsivaralta ja ihmisten seassa, joten kuvakulmat ovat mitä ovat.

Tiinatei kirjoitti...

Kiitos kuvamatkasta!