maanantai 4. tammikuuta 2016

5. vuosipäivä – 5th anniversary

Aloitin tämän blogin pitämisen käsityötaiteen opintojen aloittamisen innoittamana. Ja nyt opinnot ovat siinä vaiheessa, että viime lauantaina rakensimme päättötyönäyttelyn Lahden pääkirjaston aulaan. Tervetuloa kaikki katsomaan 10 taitavan opiskelijan töitä, jotka ovat ihailtavina tammikuun 29. päivään 2016 asti. 


En aio lopettaa tämän blogin kirjoittamista, vaikka opinnot päättyvätkin. Päin vastoin, nyt minulla on siihen enemmän aikaa kuin ennen. Ehkä jotain uusiutumista harkitsen, mutta en sen kanssa hötkyile. Ensiksi taidan vaihtaa tuon oman valokuvani uudempaan - ei välttämättä parempaan.










4 kommenttia:

Annikka kirjoitti...

No, onpa kiva kuulla sinustakin, pitkästä aikaa. Tällä jo mielenkiinnolla odotan uusia juttujasi, sitä blogin mahdollista uudistumista (nykyiselläänkään ei mitään vikaa) ja tietty sitä uutta kuvaa:)
Mukavaa alkanutta vuotta sinulle!

p.s. Kainosti kyselen;
Jäisiköhän sinulle nyt aikaa tehdä vaikka niitä sytykeruusuja, täällä kovasti niistä tykätty?

HanneLinen kirjoitti...

Aika on mennyt tuon päättötyön räpellyksessä, eikä työelämäkään ole helpolla laskenut minua tänä syksynä - ja siihen päälle vielä putkiremontti. Mutta ehkä tänä vuonna jää enemmän aikaa bloggaamiseen.

P.S. täytyy tutkia varastoja, löytyykö materiaalia niihin sytykeruusuihin, en ole nimittäin ennättänyt edes kynttilöitä poltella.

Tilkkureppu kirjoitti...

Hurjasti onnitteluja valmistumisesta ja 5 vuotiaalle blogille! Onnea näyttelylle.

Marle kirjoitti...

Parhaimmat onnitelut! On hienoa saada opiskelu päätökseen. Jos vain ehdin piipahtaa Lahdessa, käyn toki katsomassa näyttelynne.