lauantai 3. tammikuuta 2015

4. vuosipäivä – 4th anniversary





Vuosi on siis taas kulunut. Alkuvuodesta vietin tämän oven takana ehkä vähän liikaakin aikaa, koska loppuvuodesta oli puhti kokonaan pois.

A year is over once again. Behind this door (“working room”) I spent maybe too much time in the beginning of the year 2014 and that’s why in the end of the year I didn’t  have any energy left.

Tämä kyltti pitää paikkansa. Muutapa mulla ei ole kuin keskeneräisiä projekteja. Olen huomannut, että jotkut esittelevät kesken olevia töitään, esim. WIP Wednesday – ryhmä. Mikähän olisi vastaava suomalainen nimi – Keskeneräisten töiden keskiviikko? Lyhennys KTK – ei mutta sehän on kuntien teknisten ammattiliitto – sekaannus olisi ilmeinen. Entäpä suora käännös englannista – Prosessissa olevat työt keskiviikko – PROTKE – no, onhan siinä peetä ja ärrää kuten eräässä toisessakin voimasanassa. No, WIP sitten voisi olla suomeksi myös – wielä ihan palasina. Perjantai sopii tuohon paremmin kuin keskiviikko – eli Vielä Ihan Palasina Perjantaina eli VIP Perjantaina.  

This sign is so true (handicrafts in process). That’s all I have right now. In the net there are such groups like WIP Wednesday. I tried to think of a similar name in Finnish and ended up to VIP on Friday (in Finnish = still in pieces on Friday).

5 kommenttia:

Marle kirjoitti...

En ole kuullutkaan tuommoisesta ryhmästä, mutta minua ei edes kiinnosta esitellä keskeneräisiä kuin jostain erityisen painavasta syystä. Valmiista sitten iloitsen ja jaan sen ilon muidenkin kanssa. Hauska tuo sinun ovenkahvakyltti.

HanneLinen kirjoitti...

Minä jos esittelisin kaikki omat keskeneräiseni joka perjantai, tulisi aika ykstoikkosta postausta - voisin melkein kopioida saman tekstin moneen kertaan, niin hitaasti tämä homma etenee.

Tilkkureppu kirjoitti...

Minulla olisi samoin aika yksitoikkoista postausta ja blogissani on erikseen hautomosivu, jossa on vuosien varrella jostain syystä keskenjääneet työt, joten sieltä voi käydä katsomassa meitsin kekseneräisiä, mitä niitä muuten turhaan esittelee, kun vain sitten jos etenevät valmiiksi asti. Kyllä ne saattavat joskus valmistua tai päätyä jonkin muun työn raakaaineeksi tai osaksi!
Pidän tuosta ovenkyltistä myös:)

Tilkkureppu kirjoitti...

Onnittelut 4. vuosipäivän johdosta, jäi pois:)

HanneLinen kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. Ovenkahvakyltti on pahvia kuten ne Ei saa häiritä -kyltit hotelleissa. Tämä on ostettu Suomen käsityömuseon kaupasta Jyväskylästä. Oli niin hauska, että piti ostaa, vaikka ei minua kukaan työhuoneessani häritsekään.